Plafonds spuiten

Is het plafond toe aan een nodige sausbeurt? Kies voor latex spuitwerk. Latex plafond spuiten is een efficiënte manier om een grote hoeveelheid verf op een snelle en uniforme manier op het plafond aan te brengen. Daarnaast is het eindresultaat strakker dan wanneer je het plafond op de traditionele manier aanpakt.

Plafond laten spuiten?

Een van de grootste voordelen van spuiten plafond is de snelheid. Het is een veel snellere manier om een grote oppervlakte te verven dan het gebruik van een roller of kwast. Bovendien is het eindresultaat veel egaler en gladder dan wanneer de verf met een roller of kwast zou zijn aangebracht.

Bij Scharphof Coating hebben wij jarenlange ervaring op het gebied van coaten en spuitwerk. Latex spuitwerk is een redelijk nieuwe techniek die wij uiteraard beheersen en op de juiste wijze toepassen. Kies je voor Scharphof Coating, dan kies je voor een goede afhandeling, vriendelijk contact en een strak eindresultaat. Zo kan het plafond weer jarenlang vooruit.

Voordelen plafond latex spuiten

  1. Snelle methode: Het spuiten van latex op een plafond is een snelle manier om een grote oppervlakte te bedekken.
  2. Glad oppervlak: Latex geeft een glad en egaal oppervlak als het droogt, wat het perfect maakt voor gebruik op plafonds. Na het drogen zie je geen strepen.
  3. Gemakkelijk te reinigen: Latex is een waterdichte verf, dus het is eenvoudig om schoon te maken en vuil af te vegen.
  4. Duurzaam: Latex is een duurzame verf die lang meegaat en minder snel beschadigd dan andere verven.
  5. Milieuvriendelijk: Latex is een milieuvriendelijke verf die geen schadelijke stoffen bevat en gemakkelijk te verwijderen is.

Plafond en wanden spuitwerk

  1. Naast dat Scharphof Coating voor je klaar staat om de plafonds te spuiten, pakken we uiteraard ook de wanden mee. Hierdoor ben je verzekerd van een totaalresultaat en ervaar je een snelle afhandeling van de opdracht. Wij zijn een erkend bedrijf met jarenlange ervaring in de branche en beschikken over de juiste uitrusting en expertise om een hoogwaardige afwerking voor het plafond te garanderen.

    Wil je meer informatie? Of ben je benieuwd naar de prijzen? Je kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen om meer te weten te komen over latex spuitwerk. Scharphof Coating is dagelijks bereikbaar op 06 30061904, of via de mail, op gerben@scharphofcoating.nl.